Műszaki vizsga ára

műszaki vizsga Budapest XI. kerület
Műszaki vizsga Budapest XI. kerület
műszaki vizsga árak
Műszaki vizsga ára

A műszaki vizsga ára”Kedvezményes csomag” esetén két részből áll össze.

Egyrészt a hatósági díjból, másrészt a műszaki megvizsgálást megelőző, ajánlott Közlekedésbiztonsági diagnosztika díjából.

A műszaki vizsga személygépkocsikra, kis tehergépkocsikra 45-55 perc alatt készül el, motorkerékpárok, utánfutók esetében pedig 30-40 perc szükséges a sikeres műszaki vizsgához.

A műszaki vizsga ára készpénzzel és bankkártyával is kiegyenlíthető.

Műszaki vizsga díja XI. kerületi vizsgaállomásunkon

Kedvezményes csomagunk

VIN Expert motor műszaki vizsga ára Motorkerékpár műszaki vizsga ára

9 990 HUF

VIN expert auto műszaki vizsga ára Személygépkocsi műszaki vizsga ára

19 990 HUF

VIN expert auto műszaki vizsga ára 4x4 Személygépkocsi műszaki vizsga ára 4×4

24 990 HUF

VIN expert teherauto műszaki vizsga ára Kis tehergépkocsi műszaki vizsga ára

21 990 HUF

VIN expert teherauto műszaki vizsga ára 4x4 Kis tehergépkocsi műszaki vizsga ára 4×4

25 990 HUF

VIN expert utanfuto műszaki vizsga ára 750 kg alatti utánfutó műszaki vizsga ára

15 490 HUF

Munkaidő utáni csomag

Ha Önnek kényelmesebb, praktikusabb munkaideje után a műszaki vizsga elvégzése, akkor igénybe veheti kényelmi szolgáltatásunkat. Műszaki vizsgát kérhet 17 és 19 óra közötti időpontra, mindössze 5.000 Ft felárért.

Szombati műszaki vizsga csomag

Adódhat úgy, hogy a szombati nap ígérkezik a legalkalmasabbnak a műszaki vizsgáztatásra. Ránk ekkor is számíthat. Szombaton a műszaki vizsga többletköltsége 5.000 Ft.

Közlekedésbiztonsági diagnosztika

muszakivizsga

Javasoljuk, hogy a műszaki vizsga előtt végeztesse el a diagnosztikát, hogy járműve garantáltan sikeres vizsgát tudjon tenni. Maga a diagnosztika éppen azokat az elemeket tartalmazza, mint amit a műszaki vizsga, de a diagnosztika folyamán feltárt esetleges hibák javítására még van mód. A jogszabályi előírás szerint a megkezdett műszaki vizsga közben nem szabad javítást végezni, tehát egy kiégett féklámpa, egy lógó gömbfej, egy gyenge rögzítőfék is megakadályozhatja a sikeres műszaki vizsgát. A diagnosztika részeként beállítjuk fényszóróját, hogy emiatt se legyen alkalmatlan a jármű.

Ha a diagnosztika során olyan hibát találunk, amit nem tudunk orvosolni, csak a diagnosztika árát kell megfizetni, ami 6.000 Ft.

A javítást követően a műszaki vizsga “Kedvezményes csomag” árába beszámítjuk a kifizetett diagnosztikai árat, így összességében nem fizet többet akkor sem, ha elsőre nem javasoljuk a műszaki vizsgáztatást.

Önnek lehetősége van arra, hogy ne kérje a Közlekedésbiztonsági diagnosztikát. Ekkor Hatósági díjon elvégezzük a műszaki vizsgáztatást. Ebben az esetben akkor is ki kell fizetnie a műszaki vizsga Hatósági díját, ha járműve esetleg ALKALMATLAN minősítést kap.

Ha csak a Közlekedésbiztonsági diagnosztikát kéri, akkor 6.000 Ft-ért teljes, átfogó képet kap járműve műszaki állapotáról vizsgáztatás szempontjából, illetve beállítjuk fényszóróját (amennyiben szükséges), az esetleges hibákról tájékoztatjuk.  Javítást követően elvégzett műszaki vizsgáztatáskor a diagnosztikai díjat beszámítjuk Kedvezményes csomagunkba.

Ha Ön kedvezményes csomagunkat választja, akkor közvetlenül a műszaki vizsga előtt elvégezzük a diagnosztikát, és ha mindent rendben találunk,  azonnal elvégezzük a műszaki vizsga érvényesítését is.

Műszaki vizsgálat hatósági díja


Az űrlap kitöltésével egyszerűen be tud jelentkezni műszaki vizsgára, akár éjjel vagy hétvégén is.

.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszáma

Tárgy

Jármű rendszáma

Adja meg a jármű gyártmányát, típusát

Válassza ki járműve kategóriáját
motorkerékpárszemélygépkocsiszemélygépkocsi 4x4kis tehergépkocsikis tehergépkocsi 4x4utánfutó

Melyik nap szeretne vizsgáztatni?

Válasszon időpontot
8:008:309:009:3010:0010:3011:0011:3012:0012:3013:0013:3014:0014:3015:0015:3016:0016:3017:00 (+5.000 Ft)18:00 (+5.000 Ft)

Üzenet, kérdés, kérés

|műszaki vizsga szombatonműszaki vizsga | műszaki vizsga xi. kerület | műszaki vizsgáztatás XI. kerület |műszaki vizsga Budapest xi. kerület |műszaki vizsga Budapest |műszaki vizsgáztatás Budapest | műszaki vizsgáztatás Budapest XI. kerület |


| Műszaki vizsga ára 2017 | Műszaki vizsga ára | Műszaki vizsgáztatás ára | Műszaki vizsgáztatás díja | Műszaki vizsga díja 2017 | Műszaki vizsgáztatás díja 2017 | Műszaki vizsga díja | Műszaki vizsgáztatás ára 2017 |